keskiviikko 29. helmikuuta 2012

6: Tervetuloa meille!

Pikainen katsaus asumuksemme alakertaan likaisen kameralinssin läpi...



Teknisistä syistä postaus venähti väärän vuorokauden puolelle, mutta nyt on meikäläiselläkin lopulta YouTube-tili, joten ehkä jatkossa videoiden jakaminen sujuu ilman suuria komplikaatioita. Pahoitteluni, että koko juttu alkaa epämääräisellä ynähdyksellä ja päättyy kesken kaiken. En enää keskellä yötä blogin ja YouTuben kanssa kamppailtuani jaksanut ryhtyä editointipuuhiin. Tämä on siis puhtaasti informatiivinen pläjäys; esteettiset ansiot jääkööt toiseen kertaan.

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Hehe, mulla on vielä vähän matkaa sun standardeihin, mutta kiva, jos miellytti!

      Poista
  2. Kukaan ei nähtävästi (onneksi) varastanut tietokonetta. se on hyvä! :)
    Kiva video! Toisten koteja on aina hauskaa nähdä. Varsinkin, jos ne kodit on jossain toisessa maassa. Mikäköhän siinäkin on.. samanlaisia mikroja ja sohvia sielläkin näyttää olevan kuin täällä.. :) Oli hauskaa kuulla ääntäsi pitkästä aikaa.

    Annamari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olisi se tietysti ollut aikamoinen juttu, jos joku ketterä varas olisi yhtäkkiä loikannut katedraalin puutarhasta aidan yli meidän patiolle :D Hauskaa, että on muitakin uteliaita, joista toisten kotien näkeminen on aina kiintoisaa (musta on suurta huvia tiirailla ihmisten koteihin talvi-iltoina, kun ulkona on pimeää ja sisällä valoisaa!). Ja joo, paljolti asiat ovat täällä ihan samanlaisia - joskin usein toimimattomampia ja nuhruisempia. Täytyy yrittää muistaa esitellä mahdollisessa yläkertavideossa brittiläinen vesihana, joka jäi nyt näkemättä. Niiden typeryydellä ei ole rajaa.

      Poista